Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Headers and client library minor version mismatch. Headers:100137 Library:50560 in /www/htdocs/okomedia/includes/connect.inc.php on line 2

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /www/htdocs/okomedia/includes/connect.inc.php:2) in /www/htdocs/okomedia/includes/module_page.inc.php on line 15
OKO Media - Testimonials

Testimonials

Jeanet van Antwerpen, Managing director Inbo, Woudenberg

Denis is a very professional and creative photographer. Inbo gave Denis multiple assignments for capturing the essence, the feeling of our architecture.
Top qualities: Expert, Good Value, Creative

Cynthia Heinen, afdelingshoofd beeldend, Centrum voor de kunsten De Meldij, Drachten

Denis is an absolute professional artist: his photo's are surprisingly sophisticated, they reveal the beauty of architecture, historical city's and contemporary life in an unexpected manner: the longer you watch his photo's, the more you discover: details, beauty, layers of time, it turns looking at his work in an entertaining experience!

Bodo Agterhof,
Loopbaan Regisseur, Heerenveen

Heb 2 keer Denis ingehuurd voor foto's op mijn website. Hij heeft een feilloos gevoel voor wat een foto zou moeten uitstralen en hoe hij de mensen moet laten poseren om dat voor elkaar te krijgen. Prettig in de omgang, efficiŽnt, afspraak is afspraak bij Denis. Ga tenminste even praten met Denis; zijn meerwaarde zit 'em in zijn ideeŽn.
Top qualities: Great Results, Personable, Creative

Michel Van Der Sar, Easy Transport, Leeuwarden†

Denis heeft mij geportretteerd voor mijn website en voor een advertentie. Zijn inbreng in deze is van een hoog niveau. Hij heeft goede ideeŽn zodat er een zeer professioneel beeld is ontstaan. Hij heeft de kennis en ervaring om dit voor een ieder te doen. Omdat ik niet zo fotogeniek ben zag ik er nogal tegenop om foto's te laten maken maar Denis heeft mij prachtig op zijn gemak door dit proces geloodst. Ik nodig u graag uit om het resultaat van zijn inspanningen te bekijken op zijn eigen website en op mijn website www.easytransport.nl. Ik beveel Denis van harte aan voor uw foto's en / of reportages.
Top qualities: Great Results, Good Value, Creative

Yildou de Boer, afdeelingshoofd kunsteducatie, centrum voor de kunsten Parnas, Leeuwarden

De manier waarop Denis zijn compositie samenstelt en met lichtcontrasten werkt raken me elke keer weer. Hij zet de schoonheid van zijn objecten verscherpt neer. Hij werpt een bijzonder licht op alles wat hij in zijn werk vast legt: zijn observatie verandert de waarneming van de kijker. Hij speelt met detail en zoomt uit met een bijna architectonische blik op het geheel. Ik ben onder de indruk van zijn werk.

Paulo Martina, director Museum Dr8888, Drachten

Denis heeft een aantal voortreffelijke foto's gemaakt van de tentoonstelling van Thijs/Evert Rinsema. Daarnaast heeft hij dť groepsfoto gemaakt van de tentoonstelling Five Traces.
Top qualities: Personable, Good Value, On Time 

Jan Jaap de Vries, fiscaal jurist en partner, De Vries belasting adviseurs, Beetsterzwaag

Denis zijn foto's weten te raken, brengen emotie over op de kijker. De kunstfoto's van Denis kloppen tot in detail, zijn warm en bovenal vaak grafisch erg sterk.

Hilbert Heitmeijer, grafisch ontwerper BNO, Studio Marcato, Meppel

Denis is een vakman waarmee het goed zakendoen is. Korte lijnen, snelle actie. Zijn reisreportage-foto's zijn stuk voor stuk juweeltjes. Soms denk ik was het licht daar ter plekke zů, heeft hij het juiste moment afgewacht of heeft zijn professionele nabewerking het beeld naar een nůg hoger plan getild? Ook in de opdracht-sfeer is het plezierig werken met Denis. Hij heeft in de briefing aan weinig woorden genoeg en je kunt hem ook zelfstandig - zonder daadwerkelijk mee door de lens te kijken - naar een klant sturen.

Leendert Maarleveld, gemeente secretaris, gemeente Smallingerland

Prachtig werk van Denis. Gebruik van licht, compositie en een bijzondere kijk op de wereld om ons heen. En dat in combinatie met superieure techniek. Hij zegt het zelf niet, dus doe ik dat maar. Ook als opdrachtgever heb ik mooie ervaringen met deze creative fotograaf. Aanbevolen!

Michel v/d Sar, Easy Transport, Leeuwarden

Denis heeft een bedrijfsreportage gemaakt voor ons. Hij is professioneel en heeft de rust om het in orde te maken. Recentelijk heeft hij een aantal documenten zodanig bewerkt dat zij in een advertentiecampagne gebruikt kunnen worden. Grote klasse!!

Nienke Visser, Amsterdam

Denis heeft voor ons een serie prachtige familiefoto's gemaakt. Wij wilden iets anders dan standaard portretfoto's, en dankzij Denis' ideeen is het resultaat zeer origineel geworden. Denis werkt kalm en efficient, wat zeer prettig was met 4 kleine kindjes die op de foto moesten. Ontzettend bedankt!

Hans Bouwman, INBO architecten, Drachten

Ons bedrijf heeft OKO media een speciale architectuur opdracht gegeven. Denis Markic weet onze vraag professioneel en zeer verrassend in beeld te brengen.

Freddie Westrik, Dijkstra-Heida, Drachten

Denis Markic, heeft voor ons bedrijf diverse reportages gemaakt. Uitstekende fotograaf, goede vakkennis. Altijd alles naar volle tevredenheid.

Ton Kemp, De Gloed, Leeuwarden

Maakt erg mooie en professionele foto's. Oog voor detail en licht en ziet snel wat en hoe hij moet fotograferen. Weet sfeer en moment te vangen.

Hotze Jelsma, De Meldij, Drachten

Denis is een hele goede docent fotografie aan CVK de Meldij in Drachten. Ook ontwerpt hij het programmaboekje en maakt er zeer goede foto's voor. En bij Denis is een afspraak een afspraak en dat is dus goed samenwerken.

Nico Schoonen, TELENGA drukkerij, Franeker

Prima werk geleverd, betaalbaar en betrouwbaar. Wist onze vragen prima te vertalen naar een uitstekend eindproduct. Daarnaast ook nog een aardige vent.

Sint Smeding, Smeding Concepts, Leeuwarden

Denis Markic heeft van mij een serie prachtige foto's gemaakt voor gebruik op het internet (profielen en artikelen) en communicatiemiddelen van Smeding Concepts. Denis heeft van het begin goed meegedacht over de uitstraling die deze foto's zouden moeten hebben (o.a. locaties) en heeft uitgebreid de tijd genomen om mooie en bruikbare foto's te maken. Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat en kan Denis aanraden aan iedereen die een (bedrijfs-) fotograaf zoekt. Top qualities: Personable, Good Value, Creative

Bodo Agterhof, Loopbaan Regisseur, Heerenveen

Denis is een vakman met professionele apparatuur. Hij voelt goed aan welke sfeer een foto moet uitstralen. Op een ongedwongen manier worden de fotoís gemaakt. En het eindresultaat staat als een huis.

Geesje Duursma, De Pleats, Burgum

Denis heeft voor een groep provincie ambtenaren een zeer geslaagde workshop verzorgd. De deelnemers konden terecht met vragen over eigen foto's. Hij gaf tips en trics puttend vanuit zijn zeer gedegen ervaring. Ik, als organisator, was ook zeer tevreden over het plezierige contact, de correcte afhandeling en stiptheid van nakomen van afspraken. Een volgende keer zal ik Denis zeker weer bellen en aanbevelen.